Logo FotoclubGespot

Welkom  bij fotoclub ‘Gespot’.

Fotoclub ‘Gespot’ is ontstaan in 2011 nadat enkele leden een fotografie cursus bij  ‘fotograaf Diana’ uit Cuijk hadden gevolgd. Na afloop van de cursus en op weg naar een beurs voor fotocamera’s, is het idee ontstaan om met een groepje verder te gaan met de fotografie.

Inmiddels bestaat de groep uit 13 leden afkomstig uit Mill en omgeving. De groep komt maandelijks bijeen in ‘De Wester’ te Mill. Op verschillende manieren wordt aan de creatieve en technische vaardigheden gewerkt. Jaarlijks wordt er een agenda gemaakt met vaste opdrachten, eigen gekozen thema’s en een fotoketting. Tijdens de bijeenkomsten worden de gemaakte foto’s kritisch bekeken en besproken om zo persoonlijk door te groeien naar het maken van nog betere en mooiere foto’s. Ook wordt er in ‘De Wester’ een praktijkavond ingepland voor bijvoorbeeld stilleven-, portret- en high-key fotografie.

Regelmatig worden er foto excursies georganiseerd. Zo werd o.a. Luik bezocht en uitstapjes naar Helgoland, Ameland en Esonstad/Lauwersmeer ondernomen.

In 2013 werd het idee geopperd om de foto’s eens aan een breder publiek te  laten zien. De foto’s waren voor het eerst in 2014 in ‘Myllesweerd’ te Mill te zien. Ook in de maanden  januari en februari 2019 was hier weer een expositie.

Wilt u contact opnemen, gebruik dan het contactformulier wat u in het menu kunt vinden

We wensen iedereen veel kijkplezier op onze site!

 

©Alle foto’s op deze site zijn geplaatst met toestemming van de leden en copyright blijft onverdeeld bij de fotograaf.

%d bloggers liken dit: