De laatste bijeenkomst van 2021 was wederom i.v.m Corona een digitale avond met de fotomaatjes. Vanavond een thema wat zich niet echt leent voor een digitale bijeenkomst, maar met wat voorbereiding toch een interessante avond gehad. Het merendeel van de leden heeft nog wat weinig ervaring met dit thema en vandaar de keuze gemaakt om het wat vrij te laten. Voor deze avond was het toegestaan om met drie foto’s één verhaal te vertellen of met iedere foto een losstaand verhaal. Er werd een beroep gedaan op de creativiteit van de fotograaf die d.m.v. een beeld een verhaal dient over te brengen. Marius en Henry, die deze avond begeleiden hadden enige ervaring op mogen
doen tijdens een workshop. Tijdens deze workshop waren zowel de fotograaf als het model, voorafgaand aan het maken van de foto, samen belast met het uitschrijven van de emotie die de fotograaf wilde overbrengen in de foto. Een ervaring waarbij het “maken” van de foto, verder gaat dat het schieten van een plaatje. Voorafgaand hebben Marius en Henry uitleg gegeven over Story-telling, de actie en interactie die de fotograaf heeft proberen over te brengen en wat de belichting en kleuren extra kunnen toevoegen aan de sfeer van een foto. Hieronder de ingebrachte foto’s van de leden en natuurlijk op de fotopagina: 2021-12-21 Storytelling

%d bloggers liken dit: