Door de weer striktere maatregelen zijn we weer genoodzaakt om onze maandelijkse bijeenkomsten weer online te houden ipv in de Wester. Maar op deze manier kunnen we tenminste toch onze agenda thema’s “behandelen” en in contact met elkaar blijven. 

Het thema voor de maand november was “één onderwerp, drie invalshoeken”.  Dat wil zeggen dat je een serie van 3 foto’s maakt waarin het onderwerp op 3 verschillende manieren tot uitdrukking komt. Dat kan puur een ander standpunt zijn, maar ook op een andere manier, zoals een verschillende bewerking.

De avond werd begeleid door Matty en Jan. In verband met dit thema werd deze keer de foto’s per serie per fotograaf besproken in de plaats van individuele foto’s. 

Alle foto’s van deze avond zijn hieronder te zien in de diashow en op de fotopagina : 2021-11-16 Thema: één onderwerp, 3 invalshoeken

%d bloggers liken dit: