Precies een jaar geleden hadden we de laatste clubavond “live” in “de Wester”, alle clubavonden daarna  hebben we online moeten houden. Het was goed dat bijna alle leden aanwezig waren en er was ruim de tijd om bij te praten.

Gerda en Margot hadden deze avond voorbereid en hadden besloten dat we twee van de drie ingestuurde foto’s met z’n allen zouden gaan bespreken en de derde alleen laten zien. Het thema van deze maand was macro/close-up en het bespreken hebben we gedaan doormiddel van vragen van de 4 peilers. Alle foto’s voldeden aan het thema en er waren weer prachtige foto’s bij van o.a. insecten die ongelofelijk scherp waren en zelfs een muis balancerend op een bloem. Sommige fotografen kregen een tip om de foto nog beter tot zijn recht te laten komen en zo hebben we allemaal weer veel kunnen leren.

Het was een hele gezellige avond en de tijd was om voor we er erg in hadden, fijn dat we elkaar weer “live” hebben kunnen zien en spreken.

Margot Hartgers

Direct naar de fotopagina: 2021-09-21 Thema: Macro / Close-up

%d bloggers liken dit: