Het lijkt op de website weliswaar stil rondom Fotoclub Gespot, maar ook in deze vreemde tijd proberen we door te gaan met de activiteiten voor zover mogelijk.

Vlak voor Nederland in een lockdown ging in maart 2020  heeft er nog een leuke fotopuzzeltocht plaatsgevonden. Matty en Marijke hadden een leuke route met allerlei foto opdrachten uitgezet in het centrum van Cuijk. In het menu onder “Foto’s” -> “Activiteiten”  zal er binnenkort nog een impressie te vinden zijn.

Tijdens de eerste “lockdown” zijn we overgestapt on online meetings, waar we inmiddels aan gewend zijn geraakt al blijft het toch een extra uitdaging en handicap. Dat ziet er dan zo uit:

We hebben we helaas het jaarlijkse weekendje moeten afblazen. Er was wel iets gepland en geboekt (zuid limburg) , en we hopen dat we dat dit jaar dan alsnog kunnen gaan doen. Ook de geplande fotografie uitjes waren lastig om door te kunnen laten gaan. Wel hebben we in september coronaproof paddestoelen gefotografeerd in Boxmeer. In deze galerij zijn daar een aantal resultaten van te zien. 

Na een paar fysieke bijeenkomsten zijn we sinds de tweede golf helaas weer terug naar alleen online bijeenkomsten en dat zal ook nog wel even zo blijven.

Foto’s van elke maand zijn terug te vinden in het menu “foto’s” -> “2020 Bijeenkomsten” . Diverse thema’s hebben de revue gepasseerd, zoals “Panorama fotografie”, “Macro”, “Glas” , “eigen thema” en we hebben 2020 afgesloten met “zonsopkomst/zonsondergang”

%d bloggers liken dit: