Fotoclub Gespot wenst alle volgers een gezond en gelukkig 2020 en natuurlijk veel fotografie plezier! Blijf ons vooral volgen via deze website of op Facebook.

Al een tijd geen update geplaatst, maar Fotoclub Gespot staat niet stil! Zie hieronder voor een overzicht van recente activiteiten. Natuurlijk vind u alle foto’s van onze maandelijke bijeenkomsten en uitjes terug via menu “FOTO’S”

Weekendje Breskens (september 2019)

Voor ons jaarlijkse weekendje weg is fotoclub gespot afgelopen september neergestreken in het mooie Zeeland. We hadden geweldig weer en een heerlijk weekend gehad. In deze gallerij staan diverse foto’s gemaakt door de leden tijdens dit weekend.

Fotogallerij Breskens 2019

2019-10-15 Thema: Kikvors perspectief

Maand oktober stond in het teken van het zogenaamde kikvors perspectief. Oftewel fotograferen vanuit de het standpunt van een kikker, dus laag bij de grond. Zie HIER voor alle foto’s.

2019-11-19 Thema: Oogcontact / Emotie

In November hadden we het thema “Oogcontact / Emotie” op het programma staan. Zie HIER voor alle foto’s.

2019-12-17 Thema: Het beste van Q4

En we hebben het jaar afgesloten met het eigen thema (4e kwartaal).  Sinds een tijdje hebben we de regels voor het eigen thema versoepeld. Het is nu mogelijk om in de plaats van een specifiek jaarthema ook te kiezen voor elk kwartaal  of het lid mag gewoon de mooiste foto’s laten zien die hij/zij in dat kwartaal heeft gemaakt. Een groot aantal Gespot leden hebben op hun persoonlijke pagina (zie menu “LEDEN”) ook een overzicht staan van de door hun gekozen thema’s en foto’s van de afgelopen jaren. Zie HIER voor alle foto’s die we deze avond hebben bekeken en besproken.