Het eerst kwartaal van 2019 zit er alweer op en Gespot heeft al weer een aantal bijeenkomsten en uitjes gehad. Hieronder staan ze opgesomd 

Januari

De eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar stond in het teken van het thema Dood Hout. Resultaten in onderstaande slideshow en hier

Februari

In het afgelopen kwartaal hebben we ons verdiept in het thema High Key. Eerst met een stuk theorie over zowel het doel wat je met high key wilt bereiken en tevens de technische aspecten doorgenomen. Daarna hebben we direct geoefend tijdens een zelf georganiseerde miniworkshop. Dit alles om ons voor te bereiden om de thema avond van April. Iedereen kan nu de opgedane kennis zelf gaan uitproberen de komende tijd.

Daarnaast hadden we ook ons eerste uitje. We zijn met een flinke delegatie van de club naar Duisberg afgezakt om de voormalige industrie van het Landschaftpark te fotograferen, zowel overdag als ’s avonds als er her en der mooie verlichting is geplaatst. Zeer bekende plek voor hobbyfotografen. Foto’s

 

Maart

In Maart werd het alweer tijd voor de eerste “Eigen Thema” avond van het jaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we het idee van 1 persoonlijk thema voor het hele jaar losgelaten en mag iedereen of per kwartaal een eigen thema kiezen of gewoon zijn/haar “beste” 3 foto’s van het afgelopen kwartaal laten zien. Zie hier voor de resultaten en/of de diashow: