Winnaar verkiezing Expositie Catharinahof

Tijdens onze expositie afgelopen jaar in de Catharinahof te Grave konden bezoekers een favoriete top 3 invullen en daarmee een ingelijste foto naar keuze winnen. Er waren tientallen reacties, iedereen bedankt daarvoor.

Uit de inzendingen hebben we er eentje uitgeloot die een mooie ingelijste foto in ontvangst mag nemen. De gelukkige winnares is geworden : Nina Beijer uit Grave. Van harte gefeliciteerd! Deze mooie foto van Corrie van Bommel stond als nummer 1 in Nina haar top 3 en hangt zeer binnenkort bij haar aan de muur:

2018 Jaarlijks Gespot weekend: Esonstad

Het jaarlijkse weekendje ging in September naar het hoge noorden met standplaats Esonstad (Lauwersmeer). De weersomstandigheden waren niet optimaal, maar het werd een gezellig en geslaagd weekend. Een selectie van de foto’s die zijn gemaakt zijn HIER te bewonderen.

20-11-2018: Clubavond: Thema : Avondfotografie

Afgelopen 20 november hebben we de foto’s besproken die de leden hadden gemaakt rondom het thema “Avondfotografie” .

Voor alle foto’s zie HIER of de diashow:

Met nog een bijeenkomst te gaan dit jaar, kunnen we zeggen dat het weer een divers en mooi fotografisch jaar is geweest.

Bij deze wenst het bestuur en de leden van Fotoclub gespot alvast iedereen een hele fijne feestdagen en een fotogeniek 2019!

Marius, Leo, Jan, Corrie, Gerda, Margot, Jos, Henk, Henry, Jeannette, Nel, Matty, Thea, Marijke