Welkom Henk en Henry!

Afgelopen zomer hebben we twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Ze stellen zich voor op hun eigen persoonlijke pagina. 

 

 

 

 

 

 

Henk Nooijen                                                                                          Henry Geenen 

2018-08-21 Thema Beweging

De clubavond van Augustus stond in het teken van het thema Beweging. Diverse manieren om dit thema uit te werken passeerde de revu, al was het duidelijk dat een aantal leden graag een kermis bezoeken. Daar valt natuurlijk voldoende beweging te zien en met lange sluitertijden mooi in beeld gebracht. Natuurlijk hebben ook diverse leden de panning techniek toegepast (met het bewegende voorwerp meebewegen tijdens het afdrukken)

Voor alle foto’s zie HIER,  en/of de diashow hieronder

 

2018-07-10 Moderne Architectuur in het zwart-wit

 De Juli bijeenkomst stond het thema Moderne Architectuur op het programma. De leden zijn er zelfs voor naar Dubai gevlogen om mooie platen te schieten.  Zie HIER voor alle foto’s en/of de diashow hieronder