Eindelijk weer eens een update van Fotoclub Gespot. Sinds het laatste bericht zijn er weer een aantal bijeenkomsten geweest  De zomervakantie is alweer op zijn eind, en we beginnen weer aan een nieuw seizoen.

16 Mei :  Eigen thema Q2

Voor de tweede keer dit jaar hebben we foto’s van ons jaarthema besproken.

Onderstaand een weergave van de gemaakte en gepresenteerde foto’s  (overzicht)

20 Juni: Op het juiste moment

Voor de bijeenkomst van 20 Juni hadden we het thema “op het juiste moment” gekozen. Fotografie gaat vaak om het juiste moment te vangen en dat kan een hele uitdaging zijn. Je kan een toevalstreffer hebben, of deze proberen af te dwingen!

Onderstaande slideshow geeft een impressie van de fotos (overzicht)

18 Juli: De Achterkant

Ook voor Juli stond een leuk thema op het programma. Vooral de dierentuin was een plek van inspiratie. Met name zebra’s blijken erg fotogeniek van achteren te zijn volgens onze leden (overzicht)

Deze maand (Augustus) zijn we met groot deel van de club op pad geweest, op zoek naar kriebelbeestjes bij de Kuilen in Langenboom. De resultaten van deze struintocht zullen binnenkort  te zien zijn op deze site. De oplettende bezoeker kan de eerste geuploade resultaten al bewonderen.