Eigen Thema 2016 Q3

Na de zomerperiode waarin we behalve de jaarvergadering, verder geen bijeenkomsten hebben gehad, hebben we op dinsdag 20 september de derde serie van 3 foto’s van het eigen jaarthema besproken.

Elk jaar kiezen de leden een persoonlijk thema met als doel een onderwerp of een specialiteit waar men zich in verder gaat verdiepen en waar je ook in gaat groeien.  4 x per jaar worden deze gepresenteerd aan de leden, je kan deze ook vinden op de persoonlijke ledenpagina van elk lid.

Onderstaand de weergave van deze presentatie (overzicht).

Expositie Myllesweerd

Wist u dat Gespot afgelopen 4 maanden ook nog heeft mogen exposeren in de centrale hal van Myllesweerd? Mocht u daar zijn geweest en nog uw reactie willen geven, dan kan dat in het gastenboek op deze site.

Heeft u onze facebook pagina al bekeken en geliked? Zo blijft u nog beter op de hoogte van het reilen en zeilen van Fotoclub Gespot.

Klik hier voor de Facebook Pagina van Gespot

Ameland weekend

12 van de 14 Gespot leden zijn net terug van een zeer geslaagd weekend Ameland. Er zijn duizenden foto’s gemaakt! De mooiste zullen we binnenkort weer laten zien op de site. Hou dus de site en facebook pagina in de gaten!