poster-wanroij

De leden van de fotoclub Gespot organiseren een expositie in Galerie het Aambeeld te Wanroij om het vijfjarig jubileum groots te vieren.
Fotoclub Gespot is 5 jaar geleden opgericht door een aantal enthousiaste amateurfotografen te Mill. Fotoclub gespot is nu uitgegroeid tot een actieve club met 14 leden die het leuk vinden om te fotograferen. De foto’s die tijdens onze activiteiten en jaarthema’s gemaakt worden, beoordelen we kritisch met als doel onszelf te ontwikkelen.
We komen maandelijks bij elkaar en gaan regelmatig op pad om foto’s te maken in clubverband. Onze uitvalsbasis is het gemeenschapshuis de Wester in Mill.
De foto’s die we exposeren zijn door de leden in de afgelopen jaren gemaakt.

We willen iedereen daarom van harte uitnodigen om te komen kijken op onze expositie. De expositie wordt gehouden in galerie het Aambeeld aan de Lepelstraat 17b te Wanroij. De expositie is geopend van Zaterdag 14 mei tot en met Maandag 16 mei 2016 (op Zaterdag van 12:00 tot 16:00, op Zondag van 12:00 tot 16:00 en op Maandag van 10:00 tot 13:00). We zien jullie daar graag om samen de foto’s te bekijken.
Tot dan,

Willy Backhaus

Voor meer info 06-42603491